İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Uluğbey İlkokulu

Uluğbey İlkokulu

Adres
TERAZİDERE MAH. ESENLER CAD. ULUĞBEY İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 117 BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı İnsani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen Lider nitelikli ve sorumluluk sahibi Etkili ve nitelikli öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, Rekabeti, çalışma heyecanını tutkuya dönüştüren, Nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Misyon
• Cumhuriyetimizin temel ilkeleri ve Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda, • Ulusal ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, • Çağın gerektirdiği değişim ve gelişmelere uygun bir şekilde ortaya çıkarılan bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda araştırarak öğrenen, • Kendi öz benliğini bilerek, öğrendiklerini milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, • Dürüstlükten, tarafsızlıktan ve adalet ilkelerinden şaşmayan, • Çalışmalarında paylaşımı, saygı ve dayanışmayı esas alan, • İnsan haklarına saygılı, • Ve her şeyden önemlisi YAŞAMININ HER ALANINDA SEVGİYİ, HOŞGÖRÜYÜ VE SAĞDUYUYU esas alan SORUMLULUK SAHİBİ bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ
DOĞALGAZ