İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Uluğbey İlkokulu

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA

3- E SINIFIMIZIN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

May

Beyoğlu'nda düzenlenen 5.Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası finallerinde öğrencilerimiz ilçemizi temsil ettiler.

4-C Kerim Çınar Ersoy (pentago)

6-D Bora Gjyli (mangala)

6-D Tufan Korkmaz (reversi)

Danışman öğretmenleri Neslihan Can P, Kübra Nur Y. ve müdür yardımcısı Refik B'ye emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

May

Velilerimize yönelik Aile Okulu Projesi ve Madde Bağımlılığı Farkındalık eğitimlerini başarıyla tamamlayan velilerimize sertifikaları takdim edildi.

Nis

23 Nisan töreni okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm ilgililere teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller.

20 Ocak 2023 karne gününden kareler.

Eyl

Trafikte yayalara öncelik farkındalığı oluşturmak için 81 ilde etkinlikler gerçekleştirildi.

İlçemizdeki faaliyet okulumuz etrafında ilkokul öğrencilerimizle gerçekleştirildi ve etkinliğe kaymakamımız, belediye başkanımız, ilçe milli eğitim ve emniyet personelleri katıldılar.

#YayalaraÖncelikDuruşu   #HayataSaygıDuruşu

Ağu

Okulumuzun konferans salonu velilerimizin de desteği, katkısı ve bağışlarıyla yenilenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

"Veli Akademileri" seminerlerimize en çok katılım sağlayan velilerimiz ile "Aile Okulu" projesini başarıyla tamamlayan velilerimize sertifikaları takdim edildi.

Haz

Batman'ın Beşiri ilçesindeki Durucak İlkokulu kütüphanesi için kitaplar gönderdik.

1-A, 3-C, 3-E ve 4-A şubelerimizin öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür eder, arkadaşlarımıza keyifli okumalar dileriz.

Haz

Beykoz Polonezköy'de ilkokul ve ortaokul öğrenci, velilerimizle gerçekleştirdiğimiz okul pikniğinde geleneksel oyunlarımızı oynayıp piknik yaparak güzel bir deneyim yaşadık.

May

İlçemizde yapılan okullar arası satranç turnuvasında ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz dereceler elde ettiler. Katılım sağlayan öğrencilerimiz için ayrıca okulumuzda ödül töreni düzenlendi. Dereceler şu şekildedir:

Minikler B Takım

İlçe 3.sü